Komen Lilibet en Archie in soap Meghan en Harry?

Komen de kinderen in de Netflix soap?
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Harry en Meghan worden momenteel gevolgd door een camerateam voor hun nieuwe soap op Netflix. Hoewel er nog weinig bekend is over wat we precies in de soap gaan zien, lekken er steeds meer details uit. Volgens een insider wordt er ook in hun woning gefilmd, waardoor er een kans bestaat dat we ook Lilibet en Archie in de soap gaan zien.

Harry en Meghan tekenden in 2020 voor een miljoenendeal met Netflix. Het koppel vertrok vorige maand naar Nederland om de Invictus Games in Den Haag bij te wonen en werden daar op de voet gevolgd door camera’s. Netflix maakt er een documentaire over genaamd ‘Heart of Invictus’. Maar volgens een insider wordt het koppel ook voor een andere serie gevolgd, die veel sappiger gaat zijn.

Camera’s in hun woning

Voor de nieuwe soap mochten de camera’s filmen in hun huis in Montecito, zo meldt een insider aan Page Six. Hoewel het nog niet bekend is wat we in de soap gaan zien, is het wel duidelijk dat er veel is gebeurd sinds Harry en Meghan naar Amerika verhuisden. Ongetwijfeld gaan we daar wat van zien, zo vermoedt de insider.

‘Keeping Up with the Royals’

De soap zou een soort ’thuis bij Harry en Meghan’ gaan worden. Verschillende media spreken zelfs van een ‘Keeping Up with the Royals’, waarin verwezen wordt naar de realityserie van de Kardashians.

En wanneer die informatie klopt, is het aannemelijk dat we ook een glimp van Archie en Lilibet zullen gaan zien. Netflix is van plan om de soap later dit jaar uit te brengen, aldus de bron.

Tags

ARCHIEHARRYHARRY EN MEGHANLILIBETMEGHANMEGHAN MARKLEPRINS HARRY

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck