Komen Marco en Leontine weer samen? ‘Geheime afspraakjes’

Kiezen Marco en Leontine weer voor elkaar?
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Marco Borsato is gespot bij de woning van Leontine. Hij parkeerde zijn auto op de oprit van Leontine’s huis en liep samen met dochter Jada naar binnen. En het zou niet het eerste ‘geheime afspraakje’ zijn geweest. Komen de twee tóch weer samen?

Marco Borsato is door Story-fotograaf Edwin Smulders betrapt bij de woning van Leontine. Op de foto’s die in het weekblad zijn gepubliceerd, is te zien hoe de Porsche Taycan van Marco geparkeerd staat op de oprit van de huurwoning van Leontine. Samen met dochter Jada loopt Marco naar binnen.

Meerdere afspraakjes

Bronnen weten aan Story te melden dat het niet het eerste bezoekje van Marco is geweest en er wordt gefluisterd dat de twee weer bij elkaar komen. ,,Dat is dan wellicht ook de verklaring waarom de zanger de laatste tijd steeds vaker gesignaleerd wordt met een olijke grijns op zijn gezicht”, luidt het in Story.

Handschriftonderzoek

Leontine zou na alle berichtgeving over grensoverschrijdend gedrag achter Marco blijven staan. Het Voice-dossier is voor Marco afgerond, maar er ligt nog wel een andere aangifte tegen hem. De zanger wordt ervan beschuldigd tussen 2014 en 2019 een minderjarig meisje te hebben aangerand. De zaak kwam aan het licht omdat de moeder van het meisje haar dagboek vond en daar een beschrijving van het vermeende misbruik onder ogen kreeg. Of de beschrijvingen in het dagboek dat haar moeder vond echt door het meisje zijn opgeschreven wordt momenteel via een handschriftonderzoek onderzocht.

‘Het heeft lang genoeg geduurd’

Dochter Jada liet onlangs al weten dat het een stuk beter gaat met haar vader. ,,Hij zit eindelijk wat beter in zijn vel de laatste tijd en dat is voor ons heel fijn om te zien”, zei ze in gesprek met weekblad Weekend. ,,Terecht ook wel, want het heeft lang genoeg geduurd. Dus laten we hopen dat er snel een einde aan komt.”

Tags

LEONTINE RUITERSMARCO BORSATO

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck