Komt droom Ik Vertrek-stel ooit uit?

Door: Hans Jacobs
20-03-2019

Het nieuwe seizoen van Ik Vertrek is goed van start gegaan. Anderhalf miljoen mensen zagen hoe Everth en Frenske Visscher naar Frankrijk afreisden om hun droom werkelijkheid te maken.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Het stel kocht in Frankrijk een kasteel dat ze willen omtoveren tot een echt sprookjeskasteel. Het stel zou zelfs plannen hebben om er een camping te beginnen. Maar er moet nog aardig wat gebeuren aan het kasteel voordat dit de werkelijkheid is. Het stel kreeg namelijk te maken met flink wat tegenslagen.

Tegenslagen

Zo kreeg het stel te horen de Frenske kanker heeft. Ze moesten de verbouwing stil leggen en keerde zelfs terug naar Nederland voor haar behandeling. Vier maanden lang heeft Frenske chemokuren gehad, maar daarna reisde het stel weer terug naar Frankrijk.

Maar het duurde niet lang of ze hadden alweer te maken met de volgende tegenslag. Everth kreeg een brief van de belastingdienst. En dat op de dag dat het eerste appartement in hun kasteel helemaal klaar was. De belastingdienst wilde een bedrag van 14.000 euro van Everth hebben. Dit geld had hij wel maar was eigenlijk bedoeld voor de verdere verbouwing in het kasteel.

Tekst loopt door onder de video

Hoe gaat het nu?

Het stel maakt het nu goed. Frenske is genezen van haar kanker en hoeft pas over een half jaar weer terug te komen voor een controle.

Ook met de verbouwing gaat het goed. Het stel is druk bezig om alle appartementen af te maken en ze hebben zelfs de bijgebouwen nu ook aangepakt. Het stel kan niet wachten tot ze weer gasten kunnen verwelkomen in hun kasteel.

Meer DenD