Komt Famke Louise haar afspraken niet na? ‘Het gaat om duizenden euro’s’

Licht Famke op grote schaal bedrijven op?
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Er gaan geruchten dat Famke Louise haar afspraken niet nakomt. Volgens Juicechannel ging Famke een samenwerking aan met een optiek, maar heeft nooit de beloofde posts op Instagram geplaatst.

,,Famke heeft voor duizenden euro’s aan brillen gekregen in ruil voor promotie op haar social media”, meldt Juicechannel op Instagram. ,,Famke heeft alleen nooit iets gepost.”

Afspraken

Niet alleen Famke, maar ook haar vriend Denzel ging een samenwerking aan met deze optiek. ,,Voor een samenwerking voor een voetballer. En je raadt het al, er werd weer geen promotie gemaakt. De optiek kwam er later ook nog achter dat Denzel de voetballer voor het karretje had gespannen. Denzel had hem namelijk wijs gemaakt dat hij de brillen kreeg zonder dat hij er iets voor hoefde te doen.”

Raar verhaal

De voetballer zou vervolgens contact hebben opgenomen met de optiek. ,,Omdat hij het een raar verhaal vond. De optiek heeft toen ook nog contact opgenomen met Denzel. Hij ging toen helemaal uit zijn plaat tegen de mensen van deze optiek. Het blijkt dus ook dat Denzel vaker via andere mensen samenwerkingen aangaat om zelf dingen gratis te krijgen.”

‘Sneaky’

FunX-dj Vonneke haalde gisteren nog keihard uit naar Famke. In een bericht op Instagram noemde ze Famke, met wie ze eerder goede vriendinnen was, sneaky. ,,Vertel mensen ook gelijk hoe sneaky jij bent en hoe je letterlijk al meerdere malen achter mijn rug om bedrijven hebt benaderd die ik aan jou heb voorgesteld”, schreef Vonneke. ,,Je bent gewoon hongerig voor geld en aandacht, en dat heb je mij in de afgelopen tijd zwaar laten zien.”

Tags

FAMKE LOUISE

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck