Komt fotocarrière Patrick van de grond?

Door: DitjesenDatjes
19-03-2019

Patrick is gelukkiger dan ooit. De man die deelnam aan het programma ‘Het Rotterdam Project’ is in Zuid-Afrika in een afkickkliniek van zijn drugsverslaving afgekomen en inmiddels is hij al een aantal maanden thuis.

Fotografie

Op zijn Instagram, waar hij ‘Caveman010’ heet, plaatst hij regelmatig foto’s. Zijn grote droom is namelijk om professioneel fotograaf te worden. Met het geld dat hij van Beau van Erven Dorens, de presentator van het programma, en de redactie kreeg, heeft hij een camera gekocht. Nu hij afgekickt is en het goed met hem gaat, lijkt ook zijn carrière van de grond te komen.

Volgers

Op zijn Instagramaccount heeft hij namelijk 56.000 volgers die allemaal onder de indruk zijn van foto’s! Op zijn account zijn tientallen foto’s te zien van zijn geliefde stad Rotterdam. Vooral architectuur heeft zijn aandacht, want gebouwen zijn uit alle mogelijke hoeken gefotografeerd. Niet alleen reageren zijn volgers op de foto’s van de stad, maar ook op selfies die Patrick regelmatig maakt. Hij is bijna onherkenbaar, want tijdens de opnames van Het Rotterdam Project zag hij er mager en erg ongezond uit. ,,Een gezonde en open kijk op het leven”, ,,Wat zie je er goed uit! Top hoe jij dit gedaan hebt”, en ,,Knap dat je uit het diepe dal bent geklommen!”, reageren zij.

View this post on Instagram

#caveman010#is'heul'blij

A post shared by Patrick (@caveman010) on

View this post on Instagram

#caveman010 #trappetje

A post shared by Patrick (@caveman010) on

 

 

 

Meer DenD