Komt kinderwens Halina Reijn toch uit?

Door: Tanja Brouwer
20-07-2018

Lange tijd identificeerde Halina Reijn (42) zich als een vrouw die ongewenst kinderloos is. Hoewel de biologische klok doortikt, lijkt er toch een sprankje hoop te zijn voor de actrice.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Daniël

Al jaren wil Halina moeder worden. Helaas vond ze nooit een geschikte partner om een gezinnetje mee te stichten, en alleen het moederschap aangaan leek haar niets. Sinds een jaar is ze gelukkig met Daniël de Ridder. Kan de voormalig profvoetballer haar droom laten uitkomen? In mei 2017 schreeuwde Halina het van de daken: ze is verliefd op Daniël.

De liefde duurt nog steeds voort, en dat hadden velen niet verwacht. Daniël was namelijk net verlaten door Tatum Dagelet, met wie hij zeven jaar samen was. Maar inmiddels wonen Daniël en Halina samen, en lijken ze zelfs klaar te zijn voor de volgende grote stap in hun relatie. In het programma 5 Jaar Later liet Halina weten het krijgen van kinderen toch nog even voor zich uit te willen stellen, maar dat ze zelf ook wel weet dat er niet meer heel veel tijd is.

Biologische klok

,,Als ik niet die stomme biologische klok had, dan zou ik zeggen: ‘We wachten nog even’, zei ze. De kans dat er toch geen kindje komt is helaas ook aanwezig, maar Halina ziet de toekomst positief in, liet ze aan Volkskrant Magazine weten: ,,Als er een kindje komt dan zullen we dat met liefde omarmen. En als het niet zou komen blijven we elkaar omarmen.”

Meer DenD