Dit vindt showbizz deskundige Vanessa Bontje van megalomane Lil’ Kleine

Vanessa vindt
Door: Lola van Leeuwen
08-09-2021

Met de regiezitting die vanochtend is gehouden in verband met de mishandelingszaak waarbij Lil’ Kleine is betrokken, staat de megalomane rapper opnieuw in de ‘belangstelling’. Bijna twee jaar na een vechtpartij waarbij Jorik Scholten, zoals-ie echt heet, met twee kornuiten een andere bezoeker aanviel, is ook bekend geworden dat de mishandeling is gefilmd. 

Ondertussen kan Lil’ Kleine al die tijd onverstoorbaar zijn luxe leventje leiden. Daar waar collega Bilal één forse uitglijder nodig had om zijn carrière te verwoesten, lijkt Jorik meer credit te hebben.

Op grote voet

Lil’ Kleine staat bekend als iemand die graag op grote voet leeft. Hij etaleert zijn van party’s doordrenkte leven, zijn peperdure aankopen van spullen, spullen en nog eens spullen en gezellige onderonsjes met andere artiesten op onder andere Instagram.

Hoewel Jorik niet alleen met deze mishandelingszaak de publiciteit heeft gehaald – hij had het op Ibiza een paar maanden geleden zo erg aan de stok met de moeder van zijn zoontje, Jaimie Vaes, dat zij zich bebloed had gemeld bij de receptie van hun hotel – lijkt hij een potje te kunnen breken. Niet alleen bij zijn fans, ook bij collega-artiesten die hem al te graag laten merken hoe leuk ze zijn berichten vinden.

Onbezorgd en arrogant

Nu de mishandeling van december 2019 in de Amsterdamse club Oliva wordt behandeld, wordt duidelijk dat Jorik nog even onbezorgd en arrogant door kan gaan met zijn gedrag als zonnekoning. Niemand legt hem vooralsnog immers een strobreed in de weg. Zelfs Jaimie Vaes was er als de kippen bij om uit te leggen dat zij nu eenmaal een haat/liefdeverhouding met Jorik heeft.

Videobeelden

Pas in oktober zullen alle betrokken partijen de videobeelden van de mishandeling in Amsterdam hebben gezien. Vervolgens wordt eind januari 2022 zijn zaak inhoudelijk behandeld. Alles zal vallen of staan met de camerabeelden waaruit duidelijk wordt of Jorik al dan niet terecht als verdachte is aangemerkt. 

Of zal, na eerder Jaimie Vaes, het overdragen van de zaak van de Politierechter (die zich over lichtere vergrijpen buigt) naar de Meervoudige Kamer worden gezien als ‘te zwaar’ en in zijn voordeel werken? Vooralsnog lijkt het Lil’ Kleine worst te zijn. Hij is momenteel druk bezig om zijn nieuwe single te promoten.

DenD vraagt zich af

Komt het ooit nog goed tussen Lil Kleine en Jaimie Vaes?

DenD

Meer DenD