Komt Monique dan nooit van ‘copycat’ Sarah af?

Raakt Monique ooit verlost van Sarah?
Door: Charlotte Wijnen
11-05-2022

Na een tijdje een pauze te hebben genomen van social media, is Monique afgelopen weekend weer teruggekeerd. Haar Instagram stroomt vol met liefdevolle kiekjes van haar en André. Sarah slaat meteen haar slag om Monique opnieuw te kopiëren…

Dezelfde man, hetzelfde kapsel, dezelfde kleding: het eeuwige copycat-gedrag van de dames zal velen al zijn opgevallen. En zelfs na de verzoening tussen André en Monique blijkt de strijd tussen de dames nog niet over te zijn.

Copycat Sarah

De dolgelukkige Monique deelt afgelopen dagen de ene vakantiefoto na de andere. In weekblad Privé zijn zelfs intieme foto’s van André en Monique gepubliceerd, die lijken te wijzen op een verzoening. En hoewel Sarah eerder zei dat ze over André heen is, zal het haar vermoedelijk tóch steken dat hij met hangende pootjes terug is gerend naar Monique.

En daarmee lijkt het ‘copycat-gedrag’ van Sarah nog niet voorbij te zijn. Monique deelde een foto van haar en zoontje Dré met Homer van The Simpsons. Niet lang daarna postte Sarah in Instagram Stories dat ze zichzelf een cadeau had gedaan. En jawel: het gaat om een ‘t-shirt van The Simpsons!

‘Ik doe haar niet na!’

Eerder beweerde Sarah juist dat Monique degene is die háár kopieert. ,,Ik doe haar niet na hoor, ze is bijna twintig jaar ouder”, zei Sarah toen in gesprek met showbizzkanaal RealityFbi. ,,Draai het even om. Dré gaat met een jonger iemand en ineens heeft zij de bloemenjurken in de kast opgeborgen. Ik kijk nooit bij haar maar hoor het wel eens, ik lach erom.”

Meer DenD