Koningin Elizabeth blijkt extreem zuinig

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

De Koningin van Engeland heeft een geschat persoonlijk vermogen van 435 miljoen euro. Toch dwaalt Elizabeth (93) ’s avonds door de gangen van het paleis op zoek naar lampen die nog aan staan en uit moeten. Dit alles omdat de Koningin opvallend zuinig is.

Humor

Dat vertelt Angela Kelly, de assistente en persoonlijke styliste van de Koningin in een nieuw boek. ,,Van papier tot lintjes en elastiekjes. Zelfs de eetrestjes worden bewaard als traktaties voor haar geliefde corgi’s.” Angela vertelt dit om de Koningin te pesten, want ze is dol op het staatshoofd van Verenigd Koninkrijk. Ze werkt namelijk al 27 jaar voor Elizabeth en heeft haar leren kennen als een vrouw met veel gevoel voor humor. ,,De koningin heeft een vreemd gevoel voor humor en is een geweldige imitator. Ze kan alle accenten doen – inclusief het mijne”, laat Angela weten.

Bijna niemand mag de Koningin aanraken, alleen haar eigen familie en maar een handjevol anderen. Omdat Angela stylist is, moet ze soms aan de Koningin zitten. Inmiddels hebben de twee een hechte band en kletsen over typische vrouwendingen. ,,We bespreken kleding, make-up, en sieraden. Ik denk dat ze mijn mening waardeert, maar ze heeft altijd het laatste woord en neemt zelf de uiteindelijke beslissing.”

Tags

ELIZABETHENGELANDKONINGINPALEISVERENIGD KONINKRIJK

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck