Koningin Elizabeth in diepe rouw ‘Ze was verliefd’

Queen Elizabeth
Door: Eva Steins
04-12-2020

Verdrietig nieuws voor koningin Elizabeth. De koningin verloor een van haar laatste hondjes. De Britse koningin moest deze week afscheid nemen van haar ‘trouwe metgezel’.

Het gaat om Vulcan, een van de laatste Corgi’s van de koningin. verschillende Britse media laten weten dat de trouwe viervoeter al sinds 2007 in het leven was van Elizabeth.

Klap

Een medewerker binnen het paleis vertelt dat de koningin kapot is van het verlies. ,,Hare Majesteit is verliefd op haar honden en het is altijd een klap als er eentje sterft, vooral nu.”

Nu Vulcan overleden is heeft de Queen nog één hondje over: Candy, die net als Vulcan een Corgi is.

Het is niet precies bekend hoe oud het hondje geworden is, wel weten Britse media te melden dat Vulcan minstens dertien jaar is geworden.

LEES OOK:

FOTO: Queen Elizabeth en Prins Philip vieren feest

Kate

Het is de tweede keer in een korte tijd dat de Britse koninklijke familie moet kampen met het verlies van een trouwe viervoeter. Slechts een paar weken geleden moesten prins William en Kate afscheid nemen van hun hondje Lupo. Dit kondigde ze aan op de officiële Instagram-pagina van Kensington Palace.

,,Helaas is afgelopen weekend onze lieve hond, Lupo, overleden. Hij is de afgelopen negen jaar het hart van ons gezin geweest en we zullen hem enorm missen. – W & C” schreven de royals bij een foto van hun overleden hond.

Meer DenD