Koningin Elizabeth is woest op Thomas Markle

Koningin Elizabeth is woedend op de vader van Meghan Markle. Thomas Markle laat zich in de media continue negatief uit over de Britse koninklijke familie en zijn dochter. Daarom houden adviseurs van de Koninklijke familie een crisisberaad, om te bespreken hoe ze moeten omgaan met de negatieve media-aandacht.

Opties

Bronnen vertellen aan The Mirror dat koningin Elizabeth het liefst de mond van Thomas Markle zou snoeren. De krant schrijft dat de adviseurs nu nadenken over drie opties:
1. Meghan moet zelf de moeizame relatie met haar vader verbeteren en aan haar vader vragen om te stoppen met haar te kwetsen.
2. Een bemiddelaar moet de relatie tussen de twee versterken.
3. Meghan moet alle banden met haar vader verbreken en geen contact meer hebben.

Welke keus er uiteindelijk wordt gemaakt is nog afwachten, maar de bron vertelt dat de adviseurs bang zijn dat als Meghan met haar vader gaat praten, hij ook weer details van dat gesprek naar buiten brengt. Alle banden verbreken lijkt dan ook de meest logische optie, vooral omdat ze de afgelopen tien weken, sinds haar bruiloft, al geen contact meer heeft met Thomas. Toen werd bekend dat haar vader in ruil voor geld foto’s van zich liet maken door paparazzi.

Meghan heeft gelukkig veel steun aan haar man, maar vooral ook aan haar schoonzus Kate.