Koningin op werkbezoek bij ggz-instelling Schagen

Door: DitjesDatjes
02-07-2020

Het is een dag vol bezoeken voor koningin Máxima. Na haar bezoek aan een uitvaartonderneming in Den Haag ’s ochtends, ging de vorstin ’s middags langs bij een locatie van de geestelijke gezondheidszorginstelling Noord-Holland-Noord (GGZ NHN) in Schagen.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Tijdens het bezoek werden de specialisaties van de GGZ NHN besproken. Dit zijn het behandelen van mensen in hun eigen omgeving, de inzet op herstel en eigen regie en het verlenen van digitale zorg en preventie. Daarnaast werd ingegaan op de Integrale Gezinsteams Jeugd en de Herstelondersteunende Intake die mede door de GGZ NHN zijn ontwikkeld.

Máxima sprak tijdens de gesprekken met betrokken behandelaars, ervaringsdeskundigen en bestuurders. Recent had de koningin nog een gesprek bij de ggz-instelling Parnassia Groep in Den Haag over de ontwikkelingen in de geestelijke gezondheidszorg, met in het bijzonder de relatie tot de gevolgen van de coronapandemie. In april had Máxima een videogesprek met een medewerker en cliënten van het GGZ NHN Digiteam.

 

BUZZR

 

 

Meer DenD