Koningspaar feliciteert Nederlandse hockeyteams met EK-winst

Door: DitjesDatjes
14-06-2021

Koning Willem-Alexander en koningin Máxima hebben de Nederlandse hockeyers en hockeysters maandag gefeliciteerd met hun winst tijdens het EK. De mannen wonnen zaterdag en een dag later was de winst voor de vrouwen. “Wat een fantastisch weekend voor het Nederlandse hockey” twittert het koningspaar.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

“Nadat het herenteam zaterdag voor de zesde keer Europees kampioen is geworden, maakte het damesteam zondag de favorietenrol waar met de prolongatie van hun Europese titel. Van harte gefeliciteerd met deze schitterende prestaties”, aldus Willem-Alexander en Máxima.

Het EK hockey vond plaats in Amstelveen. De koning en zijn echtgenote feliciteren daarom ook de Koninklijke Nederlandse Hockey Bond (KNHB) met het “organiseren van een succesvol toernooi in uitdagende tijden!”

Willem-Alexander en Máxima waren dit weekend niet bij de hockeywedstrijden aanwezig. Het koningspaar zat zondag wel in de Johan Cruijff ArenA voor de eerste wedstrijd van het Nederlands elftal op het EK voetbal. Ook de Nederlandse voetballers hadden succes. Zij versloegen Oekraïne met 3-2.

 

BUZZR

 

 

Meer DenD