Koningspaar lovend over Amalia: ‘Empathisch en gevoelig’

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

Volgens koning Willem-Alexander is zijn oudste dochter Amalia geknipt voor haar toekomstige rol al Koningin. Dat vertelt de Koning tijdens het fotomoment bij hun nieuwe woning paleis Huis ten Bosch.

Zeer empathisch

Ook Máxima denkt dat haar dochter goed zal functioneren in de toekomst. ,,Ze is zo’n gevoelig meisje. Een meisje met heel veel aandacht voor anderen”, zegt de Koningin tegen weekblad Story. ,,Het is een heel gevoelig meisje inderdaad”, geeft Willem-Alexander zijn vrouw gelijk. ,,Met heel veel aandacht en interesse in anderen. Zeer empathisch. Wat dat betreft geknipt voor haar toekomst.” ,,Net als haar vader”, zegt Máxima daar nog snel achteraan. 

Vakantie

Het gezin lachte tijdens de fotosessie de hele tijd. Ook niet zo gek, want enkele uren na het persmoment stapten ze in het vliegtuig om vakantie te vieren in Griekenland. Het hele gezin keek ernaar uit en volgens de Koning waren zijn dochters toe aan een paar weekjes vrij. ,,Met name de kinderen die nu echt heel lang op school hebben gezeten. Er aan toe zijn, dat merk je ook aan alles.” Sinds 2012 is het gezin eigenaar van een luxe villa nabij de Griekse plaats Porto Cheli. Daar brengen ze vaak hun vrije dagen en de zomervakantie door. 

Tags

AMALIAARIANEGRIEKENLANDKONINGKONINGINKROONPRINSESM.MAXIMAPRINSES ALEXIAVAKANTIEWILLEM-ALEXANDER

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck