Koningspaar roemt ‘prachtige prestaties’ van paralympiërs

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Van onze redactie

Koning Willem-Alexander en koningin Máxima zijn op sociale media lovend over de “prachtige prestaties” van de Nederlandse sporters op de Paralympische Spelen in Tokio. Het koningspaar feliciteert de medaillewinnaars maandag uitbundig.

“Wat een geweldige week voor #TeamNL in Tokio! Tafeltennisster Kelly van Zon slaagde er maandag in voor de derde keer op rij de gouden medaille te winnen. In de spannende finale ging het lang gelijk op, maar door haar vechtlust pakte ze de winst”, aldus de koning en koningin.

Van Zon was niet de enige die maandag olympisch kampioen werd. Ook dressuur-amazone Sanne Voets en zwemmer Rogier Dorsman pakten goud. Het was overigens hun tweede gouden plak tijdens deze Spelen. “TeamNL heeft daarmee al 24 medailles behaald, waarvan tien goud”, resumeert het koningspaar.

“We feliciteren alle winnaars van harte met hun medailles en in het bijzonder gouden medaillewinnaars, Kelly van Zon, Rogier Dorsman, Chantalle Zijderveld, Fleur Jong, Sanne Voets, Jetze Plat en Larissa Klaassen en haar piloot Imke Brommer”, besluiten Willem-Alexander en Máxima hun bericht. “Prachtige prestaties!”

 

BUZZR

 

 

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck