Het wordt koninklijk bibberen in Lech: -21 graden Celcius

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Van onze redactie

Dat wordt afzien voor het kroost van koning Willem-Alexander en zijn vrouw Máxima. De prinsesjes Amalia, Ariane en Alexia moeten zich dik inpakken bij de fotosessie voor de Nederlandse media.

Dat geldt niet alleen voor de koninkljke familie, maar nog meer voor het contingent fotografen, verslaggevers en cameramensen.

De jaarlijkse fotosessie met koning Willem-Alexander en zijn gezin in het Oostenrijkse ski-oord Lech wordt een beproeving voor hen, want ze moeten urenlang wachten op het moment van de dag.

Volgens de laatste weerrapporten worden temperaturen verwacht tussen min 12 en min 21 graden Celsius. Niet zo erg voor wie een skipak aanheeft en de bergen afglijdt, maar iets lastiger wanneer een camera gehanteerd moet worden.

Volgens Oostenrijkse media hebben zich ruim zestig man aangemeld voor de ‘Fototermin’ met de ‘Königsfamilie’, een flink aantal meer dan vorig jaar. Aan Nederlandse kant wordt dat echter niet bevestigd. Bovendien is het aantal aanmeldingen nooit gelijk aan het aantal aanwezigen. Er zijn elk jaar ook media die zich wel accrediteren, maar die vervolgens niet komen opdagen.

Prinses Ariane kan in elk geval op extra aandacht rekenen. Eerder deze maand brak ze haar pols bij het schaatsen. De dokter dacht ze dat in Lech wel weer kon skiën. Bij de ontmoeting met de pers maandagmorgen moet blijken of dat ook klopt, of dat ze nog even moet wachten.

 

 

 

 

Tags

AMALIAARIANEKONING WILLEM-ALEXANDERKONINGIN MAXIMALECHPRINSES ALEXIA

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck