Welke royal heeft interesse in Kim Kardashian?

Kim Kardashian|
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Eva Steins

Kim Kardashian is weer op de markt nadat zij officieel in scheiding ligt met Kanye West. De Amerikaanse realityster heeft een hoop aanbidders. Zo zou er zelfs een royal zijn met interesse in de welgevormde zakenvrouw…

Een anonieme insider vertelt aan de New York Post dat er een hoop belangstelling is voor Kardashian. Ook weet de bron te melden dat er zelfs koninklijke aandacht is voor Kim…

Koppelen

Nu Kim weer op de markt is, zal ze de mannen van zich af moeten slaan. ,,Mensen proberen contact te leggen via gemeenschappelijke vrienden of collega’s om aan haar gekoppeld te worden”, laat de bron weten. De keuze is reuze voor Kardashian. ,,Van leden van koninklijke families tot atleten en zakenmiljardairs”, aldus de bron, die geen concrete namen noemt.

De insider weet wel te melden dat het nog wel even zal duren voor Kim een nieuwe relatie aan gaat. De 40-jarige zou ‘haar opties openhouden’.

Kardashian, die eerder deze maand werd opgenomen in de miljardairslijst van Forbes, trouwde in 2014 met West. Ze vroeg in februari een scheiding aan waarmee de rapper afgelopen week akkoord ging. De twee hebben aangegeven vriendschappelijk uit elkaar te gaan en de voogdij over kinderen North (7), Saint (5), Chicago (3) en Psalm (bijna 2) te willen delen.

Tags

KIM KARDASHIAN

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck