Koninklijke felicitaties voor ’tactisch sterke’ Max Verstappen

|
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Van onze redactie

De winst van de Formule 1 door Max Verstappen laat heel Nederland uit zijn dak gaan. Het is ook de koninklijke familie niet ontgaan dat Verstappen vandaag de Nederlandse eer verdedigd heeft.

Heel Nederland is lovend over de prestaties die Max Verstappen met het team van ‘Red Bull Racing’ heeft weten neer te zetten. Ook de Koninklijke familie is zijn glorie niet ontgaan. Via de sociale media feliciteren zij daarom de winnaar van de Formule 1: ‘De allesbeslissende race in Abu Dhabi was de ontknoping van dit spannende seizoen. Op achterstand bleef Verstappen tijdens de race zijn geduld bewaren. Tactisch sterk speelde zijn team ronde na ronde. Tot de bloedstollende slotfase. Hij pakte zijn kans en maakte het verschil: Max Verstappen is wereldkampioen Formule 1!’ Zij waren niet de enige uit de familie die op het puntje van hun stoel hebben gezeten…

Tekst gaat verder onder de post

‘What an outcome!!’

Via Twitter hebben meester Pieter van Vollenhoven en prins Pieter-Christiaan ook hun felicitaties overgebracht: ‘Verstappen houdt Hamilton achter zich in krankzinnige slotronde en pakt wereldtitel’, schreef Pieter van Vollenhoven. Prins Pieter-Christiaan uitte zijn vreugde met ‘What an outcome!!’.

Tekst gaat verder onder de Tweets

Premier

Premier Rutte heeft ondanks de besprekingen met het Outbreak Management Team in verband met corona ook tijd gevonden om Max Verstappen te feliciteren. Hij noemde de prestaties van Verstappen fenomenaal en ‘een historische dag voor de Nederlandse sport’.

Tags

F1FORMULE 1KONINKLIJK HUISKONINKLIJKE FAMILIEMARK RUTTEMAX VERSTAPPENPRINS PIETER-CHRISTIAANRED BULL RACING

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck