Koninklijke reactie op Halloween outfit

Door: Kees van der Made
03-01-2022

Een brief van het Britse Koninklijk Huis vanwege een Halloween outfit. Het klinkt onwaarschijnlijk, maar het overkwam de eenjarige Jalayne Sutherland toch…

Leuk nieuws uit de Verenigde Staten van Amerika. Tijdens Halloween ging de eenjarige Jalayne Sutherland verkleed als koningin Elizabeth de straat op om snoep te verzamelen. De inspiratie voor de outfit kwam van hun corgis. Dat zijn de beste vrienden van Jalayne en haar ouders wilden de honden onderdeel maken van de outfit.

Parelketting en grijze haren

Zo kwamen ze al snel op het idee om Jalayne geheel uit te dossen zoals de koningin dat doet, inclusief parelketting, grijze haren en natuurlijk de hondjes. De moeder van Jalayne vond de outfit zó leuk dat ze besloot deze op te sturen naar de koningin. Ze verwachtte geen reactie, maar kreeg die toch, zo meldt ‘The Sun’…

Bedanken

Niet van de koningin zelf, maar van een hofdame. Ze schreef: ‘De koningin vraagt mij om u te schrijven om u te bedanken vuur uw brief, en voor de foto die bijgevoegd werd.’ Verder schrijft de hofdame dat de koningin blij was om Jalayne in haar outfit te zien. Bij de brief was ook nog wat informatie over de huisdieren van de koningin toegevoegd.

Overleden

Deze foto was wellicht wel een lichtpuntje in de zware tijd die de Britse monarch nu meemaakt. Ze heeft onlangs haar eerste kerst ervaren zonder prins Philip aan haar zijde. Ook overleed begin december Ann Fortune FitzRoy en gisteren Diana Marion Farnham. Beiden waren persoonlijke assistenten en vriendinnen van de koningin.

Meer DenD