Kookschrift Sharon de Miranda gelanceerd

Sharon met team Binnenste Buiten
Door: DitjesDatjes
06-05-2018

DenD-kok Sharon de Miranda hield het niet droog bij de presentatie van haar Kookschrift, Iedereen kan Koken in Almere. De warme woorden bij de lancering leken haar diep te raken.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

,,De emoties zijn een beetje overweldigend, want ik ben zo trots op dit Kookschrift en op alle mensen met wie ik dit heb mogen maken”, sprak een blije Sharon. ,,Ik geloof er echt heilig in dat iedereen kan koken, en daarom geloof ik in dit kookschrift.”

Vervolgens droeg Sharon reikte Sharon het eerste Kookschrift uit aan Harmke en Annemarie van het team van Binnenste Buiten. Het programma dat voor de nationale doorbraak van Sharon als TV-kok heeft gezorgd.

Kookschrift

Het kookschrift adems Sharon. ,,Alles draait bij haar om koken”, werd bij de presentatie gesteld. ,,Ze heeft van haar obsessie haar beroep gemaakt. Als dochter van een Surinaamse vader, een half-Indische oma en een Nederlandse moeder, maakt ze de lekkerste stampot ter wereld!”

,,Ze heeft het betaalbaar koken, het gemaks koken en het gezonde koken nieuwe betekenis gegeven.” En dat komt allemaal samen in dit kookschrift.

Iedereen Kan Koken is te koop via de speciale website, maar ook in de aanbieding bij alle supermarkten van Dirk en de slijterijen van Dirck III. Voor €4,99  euro is het het kassakoopje voor moederdag.


KOOP HIER HET KOOKSCHRIFT VAN SHARON OF BIJ EEN SUPERMARKT VAN DIRK OF SLIJTERIJ VAN DIRCK III VOOR DE SPECIALE AANBIEDING.


 

 

 

Meer DenD