Vrolijk kookschrift Sharon de Miranda Iedereen kan Koken

Sharon de Miranda
Door: Jos La Grande
12-11-2019

Het is het meest vrolijke kookschrift van Nederland, geschreven door DenD-kok Sharon de Miranda. Iedereen kan Koken is bepaald geen klassiek kookboek. Het is een eigentijdse, vrolijke hulp in je keuken. Vanaf pagina 1 tot en met de laatste pagina word je blijmoedig van de aanpak van Sharon.

Wie Iedereen kan Koken leest, raakt meteen bevangen door de kookpassie van Sharon de Miranda. Als dochter van een Nederlandse moeder, een Surinaamse vader en een Indische oma maakt Sharon volgens eigen zeggen de lekkerste wereldstamppot. In Iedereen kan Koken laat Sharon zien hoe veelzijdig ze is.

Trots

,,Ik ben geweldig trots op het resultaat”, zegt Sharon de Miranda als ze door haar eigen kookschrift bladert. ,,Het is volstrekt anders dan een normaal kookboek. Maar iedereen vindt hier iets van zijn gading in. Het concept wijkt ook van de traditionele aanpak. Het is luchtig van opzet en handig om altijd bij je in de buurt te hebben. En heeft de knipoog die nodig is om plezier te hebben in het koken.”

Sharon kookt met vrienden en familie in haar kookschrift. Het is de ideale keukenhulp met adviezen en tipjes en het is goed te gebruiken als geheugensteun. Het boekje is rijk geïllustreerd met tekeningen en met fotografie van Johannes Dalhuijsen.

Wie alles wil weten over het kookschrift van Sharon de Miranda ga dan naar de newsroom. Het boek kan ook daar besteld worden.

Sharon de Miranda

 

Meer DenD