Koop villa Maxime Meiland op losse schroeven? ‘Bank ligt dwars’

Bank ligt dwars bij koop villa Maxime Meiland
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

De woning van Maxime Meiland en Leroy Molkenboer, waar ze sinds maart dit jaar wonen, staat sinds vorige week officieel in de verkoop. Een nieuwe villa hebben ze al op het oog; ze hebben zelfs al een bod uitgebracht. Maar nu lijkt de bank roet in het eten te gooien…

Maxime en Leroy waren in maart dit jaar enorm blij met hun nieuwe villa. Toch gaat het stel na slechts acht maanden er gewoond te hebben, alweer verhuizen. Een maand geleden vertelden insiders al dat Maxime en Leroy een nieuw huis op het oog hebben. Maxime liet toen weten dat het nog helemaal niet rond is en dat het ‘een ontzettend duur huis is’. Vorige week zette het stel hun Noordwijkse villa officieel in de verkoop. Verhuizen gaan ze dus zeker, maar ook naar de villa die ze op het oog hebben?

Eis van de bank

De villa, die voor een vraagprijs van 2,3 miljoen euro te koop staat, staat op Funda als ‘verkocht onder voorbehoud’. Dat betekent dat Maxime en Leroy druk bezig zijn om de financiering rond te krijgen. Direct gingen er geruchten rond dat de bank dwarszit en dat het voor het stel nog moeilijk zal worden om de financiering rond te krijgen.

Volgens BekendeBuren heeft de bank vermoedelijk de eis gesteld dat Maxime en Leroy eerst hun eigen villa moeten verkopen. Het is voor het stel dan ook te hopen dat de Noordwijkse villa met winst wordt verkocht.

Tags

LEROY MOLKENBOERMAXIME MEILANDMEILANDJES

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck