Koopt Rose Bertram volgers? ‘20.000 ineens erbij’

Koopt Rose volgers?|
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Lola van Leeuwen

Model en influencer Rose Bertram schijnt niet eerlijk aan haar Instagram volgers te komen. Juice kanalen vermoeden dat de ex van profvoetballer Gregory van der Wiel volgers koopt en iedereen voor de gek houdt…

Dankzij haar mega bereik op haar Instagram-account, ontvangt Rose Bertram talloze pakketjes van dure designer merken zoals Christian Dior. Nu deelt Juice Channel een schermafbeelding van een volger.

Statistieken

,,Een volger van ons is even in de statistieken gedoken van de Instagram van Rose Bertram en heeft deze naar ons doorgestuurd”, meldt Juice Channel bij de schermafbeelding van de statistieken van Bertram haar volgers.

,,Het lijkt erop dat Rose Bertram niet op een eerlijke manier aan volgers komt aangezien ze er gisteren bijna 20.000 (!) heeft bijgekregen zonder dat er iets speciaals is gebeurd of gepost”, aldus het juicekanaal.

Voor de gek houden

De geloofwaardigheid van Rose verdwijnt gelijk voor velen. Zo zou ze merken ook voor de gek houden die voor haar bereik duizenden euro’s zouden betalen voor een post op Bertram’s Instagram-account.

De influencer is niet de eerste die onder vuur ligt met dit nieuws. Ook Anna Nooshin werd zo’n anderhalf jaar geleden betrapt op het kopen van volgers.

Tags

INFLUENCERINSTAGRAMROSE BERTRAMVOLGERS

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck