Koos en Joke hopen op een wonder

Door: DitjesenDatjes
15-08-2018

Bij Koos Alberts werd vier weken geleden blaaskanker geconstateerd. De zanger moest snel behandeld worden, maar nog steeds heeft hij niet de chemokuur gehad die hij nodig heeft. Zijn nieren zouden de behandeling niet aankunnen.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Schade

Dokters vertelden de zanger dat ze het niet aandurven Koos nu te behandelen met chemokuren. Zijn nieren zijn te zwak. De zanger en zijn vrouw zijn verdrietig om het nieuws, en hopen op een wonder. ,,Het was de bedoeling dat Koos intussen al twee weken chemotherapie zou hebben gehad, maar door deze gigantische tegenslag is dat nu niet het geval”, vertelt een bron aan Weekend. ,,Het ziet er ook niet naar uit dat daar binnenkort verandering in komt.” Chemotherapie zou nu onherstelbare schade aan de nieren van Koos kunnen aanrichten, en daarom durven de artsen het niet aan.

Joke, de vrouw van Koos, weet maar al te goed dat hoe langer Koos onbehandeld blijft, hoe kleiner de kans wordt dat hij ooit weer beter wordt. De bron weet dat Joke het de artsen en behandelaren van Koos niet kwalijk neemt dat het zo gaat. ,,Volgens haar werken die dag en nacht om een oplossing te vinden. Als je zoveel vertrouwen hebt in de medische wetenschap als zij en Koos past het mij niet om daaraan te twijfelen. Deze twee fantastische mensen verdienen nu niets anders dan ons aller steun en heel veel warmte en liefde.”

Meer DenD