Kopen Zonder Kijken-kijkers kritisch over roze interieur

Roze Roos valt niet goed bij kijkers
Door: Isabel Kouwenoord
05-07-2022

Ruim 1,2 miljoen kijkers keken gisteravond naar de voorlopig laatste aflevering van Kopen Zonder Kijken. Dat bleef niet onopgemerkt: kijkers raken niet uitgepraat over het roze interieur van het deelnemende koppel Lotte en Rob.

Het positieve stel is onwijs blij met hun nieuwe woning in het Gelderse Rossum. Ook zijn ze enorm te spreken over de styling van Roos. ,,Het huis is net alsof je mijn moodboard instapt! Ik vind het behang heel tof, maar ik denk dat ik het zelf niet had aangedurfd. En nu het er is, ben ik zo blij dat Roos het risico heeft durven te nemen. Ik had er wel voor gekozen, maar niet gedurfd. Ik vind het echt fantastisch!”, laat Lotte weten aan RTL Boulevard.

Volgens Lotte zullen er veel mensen zijn die de bank ‘spuuglelijk’ vinden. Rob vond de roze bank en het behang op het eerste gezicht ook vrij heftig. ,,Als ik er voor had gestaan in de winkel, dan was het niet gebeurd.” De roze tint had het koppel ook niet zelf bedacht. “Het was even wennen, maar uiteindelijk vind ik dat het rust uitstraalt. Het klopt gewoon.” 

De kijkers zijn op Twitter minder positief over de woning:

Meer DenD