Kopers goodiebox Monica voelen zich opgelicht

Monica Geuze
Door: DitjesenDatjes
03-02-2020

De totale waarde van het goodiepakket van Monica Geuze zou driehonderd euro zijn. Voor maar zeventig euro konden fans het pakket bestellen, maar toen ze het eenmaal was bezorgd was er grote teleurstelling. De inhoud van het verrassingspakket valt zwaar tegen.

Beknibbeld op de inhoud?

Op Youtube zijn er meerdere vloggers die de doos uitpakken. Wat ze daar uithalen is niet zo bijzonder als hen werd beloofd. Monica, die toch een beetje een luxepoesje is en van mooie en duurdere merken houdt, heeft hier en daar misschien een beetje beknibbeld op de inhoud. In de doos zat namelijk een voucher van Videoland waarmee de kopers drie maanden gratis een abonnement kunnen krijgen. Enige nadeel is wel dat het gratis abonnement niet automatisch wordt opgezegd. Ook zaten er een snoepje, koekje, mok van Starbucks, chocoladereep, notitieblokje, haarspray en shampoo in.

De drie mooiste producten, een zwarte badjas, een kettinkje en een zonnebril, vielen voor velen ook tegen. De badjas is gemaakt van polyester en de stof is zo dun, dat men er gewoon doorheen kan kijken. In elk pakket zat een zonnebril maar uiteraard is het afwachten of de bril je staat. Niet in elk pakket zat namelijk dezelfde. Het kettinkje komt van het merk MeauxMeaux, van de zus van Monica, en is niet van zilver maar van staal gemaakt.

Retourneren en geld terug

Onder de video’s laten meiden een reactie achter. Ze geven elkaar tips en adviseren anderen de doos niet open te maken. Als het pakket nog dicht is mag die namelijk worden geretourneerd en wordt het geld teruggestort. Ook schrijven er een aantal dat er producten beschadigd zijn. Over één ding is iedereen het eens: de producten in de doos zijn geen 300 euro waard, en de 70 euro die ze ervoor neerlegden is verspild.

 

Meer DenD