‘Koppel MAFS USA vraagt na één dag scheiding aan’

MAFS
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

De deskundigen in Nederland hebben het bij Married at first Sight niet altijd bij het rechte eind hebben, maar in Amerika maakten ze er helemaal een potje van. Daar zou een koppel al na één dag getrouwd te zijn geweest de scheiding hebben aangevraagd.

Haat-liefdeverhouding

Brandon Reid en Taylor Dunkin werden aan elkaar gekoppeld. De twee lijken wel een klik te hebben, maar niet per se een hele goede. Dat zegt een bron die beide personen kent tegen People. ,,Ze hadden meteen een intense haat-liefdeverhouding. Op dit moment haten ze elkaar, maar het zou me niet verbazen als het volgende week weer tot liefde komt.” De deskundigen hebben net zoals in Nederland veel verschillende eigenschappen en kenmerken van de deelnemers nagetrokken en gekeken hoe goed ze bij elkaar passen. ,,Op papier konden ze zien waarom ze een logische match waren voor de experts, maar met een wildvreemde trouwen kost blijkbaar toch meer moeite, zeker om dat ook langdurig vol te houden.”

Successen geboekt

De Nederlandse deskundigen maken ook nog wat fouten, want de meeste koppels zijn na een aantal maanden weer uit elkaar. Toch hebben ze ook een paar successen geboekt. Waaronder Bram en Patty, die onlangs ouders werden van dochter Puck, en Chantal en Nikolai, die in maart hun eerste kindje verwachten.

Tags

AMERIKAMAFSMARRIED AT FIRST SIGHT .SCHEIDINGTROUWRINGENUIT ELKAARUSA

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck