Koppels geven bijzondere tips in Bed & Breakfast

Door: DitjesenDatjes
11-12-2018

Kijkers van het programma Bed & Breakfast hebben zich gisteravond bescheurd om het stel Rem en Nel, en de kritiek die de twee andere koppels gaven op de kamer. Wout en Marjan en Anja en Tom vinden de kamers prachtig, maar hebben toch nog een paar kleine opmerkingen.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Wc-rol

Marjan slaapt het liefst onder een katoenen dekbed. Ze is dan ook niet blij dat er een van synthetische stof op het bed lag. Ook Wout heeft wat te klagen. Hij kijkt namelijk graag televisie als hij plat op bed ligt, en daarvoor staat de televisie nét te laag. Hij zou dus wat rechter op in bed moeten zitten, wil hij zijn programma’s kunnen kijken. Rem vindt het idee van een televisiestandaard echt belachelijk, en is niet van plan om iets met de kritiek te doen.

Het opmerkelijkste puntje van kritiek kwam van Anja. Blijkbaar heeft zij een tijdje op het toilet doorgebracht, en toen kwam ze erachter dat de toiletrol aan de linkerkant hing. Dat vindt ze niet prettig, want dan moet ze met haar rechterarm helemaal naar links om een stukje te pakken. Kijkers geloofden niet wat ze hoorden, en gingen los op Twitter.

 

Meer DenD