Is Winston nog steeds boos?!

Door: DitjesDatjes
06-03-2019

De fikse ruzie tussen Gordon en Winston Gerschtanowitz leek voorbij, maar de presentatoren kunnen nog steeds niet samen door een deur. Al delen ze nu regelmatig het podium.

Na ruim 23 jaar vriendschap was het ineens over tussen Gordon en Winston Gerschtanowitz (42). Dat had alles te maken met de geruchtmakende biografie van Gordon (50). Hij liet werkelijk geen kans ongemoeid Winstons vuile was buiten te hangen.

Zo schreef Gordon dat het geheel te wijten was aan Renate Verbaan dat Gordon niet welkom was op het vrijgezellenfeest van Winston. Winston was ziedend en verklaarde publiekelijk dat het lariekoek was. Daarop volgde een woedende reactie van Gordon waarop de twee elkaar een jaar lang niet meer spraken.

Samen veel cash

Totdat mediabaas John de Mol ze onlangs vroeg It Takes 2 op SBS te presenteren. Nee zeggen tegen de SBS-baas, was natuurlijk niet aan de orde. Want de nieuwe gig levert vast veel cash op. Het mag voor de camera dan wel allemaal koek en ei lijken, maar dat is slechts schijn volgens Winston.

,,Als de rode lamp van de camera aangaat, doe je gewoon je werk. Dan zie je twee vrolijke presentatoren staan, aan wie je niets merkt. Zo gaat dat”, aldus Winston in Privé.
De onderlinge relatie is in ieder geval zo bekoeld, dat de twee elkaar alleen nog in de schijnwerpers tegenkomen.

,,Bij aanvang staan we naast elkaar, daarna hebben we een eigen taak. Het is nu zoals het is. We moeten het ook niet groter maken dan het is. Eigenlijk heb ik er nu alles over gezegd.”

Meer DenD