Kourtney Kardashian naakt voor nieuw project

|
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Van onze redactie

Dat de Kardashians niet bang zijn om naakt voor de camera te verschijnen, dát wisten we inmiddels wel. Maar dit keer deelt Kourtney Kardashian een wel heel pikante foto op haar Instagram. Die schreeuw om aandacht is niet geheel zonder reden. De realityster plaatst de foto namelijk om haar nieuw project, Poosh, te promoten. De realityster is poedelnaakt in een badkamer te zien met een computer en een kopje thee. Wat Poosh precies inhoudt, heeft ze nog niet bekend gemaakt, maar volgers kunnen zich inschrijven voor een nieuwsbrief.

Kritiek

Haar actie wordt overigens niet door iedereen positief ontvangen. Zo luiden de reacties: ,,Moet dit nou echt zo? Je hebt drie kinderen, trek in godsnaam wat aan”. Of een ander die reageert met: ,,Triest dat je jezelf alleen op deze wijze denkt te moeten verkopen, maar ja…seks verkoopt kennelijk.” En een derde die schrijft: ,,Jullie zijn ook allemaal hetzelfde, waar is je zelfrespect gebleven?”

Moeder in het complot

Volgens sommige complotdenkers zit Kourtney’s moeder, Kris Jenner, achter deze gewaagde promotiestunt. Moeder Kris zou de aandacht willen afleiden van het overspeldrama rond haar andere dochter, Khloe Kardashian. Khloe gaat door een moeilijke periode nadat bekend werd dat haar vriend Tristan Thompson vreemdging met Jordyn Woods.

https://www.instagram.com/p/BumXpJ0ne1A/?utm_source=ig_embed

 

Tags

KARDASHIANKARDASHIANSKOURTNEY KARDASHIANNAAKTFOTOPIKANTE FOTO

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck