Krijgen de Oranje hockeyvrouwen wel de steun van koningin Máxima?

Koningin Máxima
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Ditjes en Datjes

Dat wordt nog een hele strijd daar op de Peleponessos waar de koninklijke familie vakantie viert… Want steunt koningin Máxima de Nederlandse hockeydames of de Argentijnse hockeysters als die vrijdag de Olympische finale halen?

Het is overduidelijk dat de drie prinsessen Amalia, Alexia en Ariane hockeyfans zijn en dat ze uiteraard Oranje door dik en dun zullen steunen. dat geldt uiteraard ook voor hun vader Willem-Alexander. Amalia en Alexia spelen bij de Wassenaarse hockeyclub HGC.

Echter voor Máxima, die natuurlijk in Argentinië is geboren, ontstaat er wel opeens een groot dilemma. Kan ze wel kiezen? De hockeyvrouwen uit Argentinië maken vrijdag – klokslag twaalf uur begint de finale – kans op het goud als ze vandaag nog winnen van India.

Kenners dichten de Argentijnen grote kansen toe. Bij winst begint de strijd daar onder de bloedhete Griekse zon pas echt.

Want is het dilemma gewoon niet te groot als je in Argentinië bent geboren? Tegelijkertijd is Máxima natuurlijk getrouwd met de Nederlandse Koning en is ze geliefd in haar nieuwe vaderland. vanuit die loyaliteit zou ze natuurlijk de Oranjedames volop moeten steunen.

De Olympische halve finale tussen India en Argentinië wordt deze woensdagmiddag om 12.00 uur gespeeld.

Tags

KONING WILLEM-ALEXANDERKONINGIN MAXIMAOLYMPISCHE SPELENPRINSES ALEXIAPRINSES AMALIAPRINSES ARIANETOKIO

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck