Krijgt Dionne Stax een jongetje?

Krijgt Dionne straks een zoontje?
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Presentatrice Dionne Stax en haar vriend Steven Jansen, bekend van het dj-duo Lucas & Steve, verwachten hun eerste kindje samen. Het stel wordt overspoeld met felicitaties, maar de grote vraag luidt: krijgen ze een meisje of een jongetje?

De zwangere Dionne Stax kan haar geluk niet op. ,,Coming soon”, schrijft ze bij een foto waarop onder meer de echo van het kindje te zien is. Onder de post regent het felicitaties. ,,Gefeliciteerd Dionne en Steven. Ik ben zo blij voor jullie”, reageert een volger. En een ander schrijft: ,,Geweldig, gefeliciteerd! Geniet van deze bijzondere tijd.”

Geslacht

Uiteraard vragen veel volgers zich af wat het geslacht van het kindje is. Sommigen zijn ervan overtuigd dat het een jongetje is. ,,Lucas & Steve & Steve jr!”, reageert een volger. En dat zou zomaar kunnen kloppen, want als we de bekende Skull-methode moeten geloven krijgen Dionne en Steven inderdaad een jongetje.

Jongetje?

Wat is de skull-methode? De theorie gaat ervan uit dat de schedel van een jongen een iets andere vorm heeft dan die van een meisje. Zo zou een jongen een lager en schuiner voorhoofd hebben en een scherpere hoek bij het voor- en achterhoofd. Door op de echobeelden naar de schedel van je baby te kijken, zou je dus een geslachtsvoorspelling kunnen doen.

Of het stel inderdaad een jongetje krijgt, zullen we natuurlijk moeten afwachten.

Tags

DIONNE STAX

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck