Krijgt Gordon eigen realityserie?

Krijgt Gordon eigen realityserie?
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Gordon gaat de vestiging van zijn koffietent Blushing in Blaricum heropenen en de aanloop naar de opening wordt gefilmd. Krijgt Gordon een eigen realityserie?

Gordon maakte de heropening van Blushing in Blaricum bekend via een filmpje op Instagram. ,,Ik heb destijds met pijn in mijn hart als ondernemer afscheid moeten nemen van mijn eerste zaak, zoiets is nooit leuk. Dat mij nu de kans wordt geboden om het dorp wederom te voorzien van goede koffie evenals lekker en gezond eten, zie ik als een prachtig mooi, positief cadeau.”

Opnames

Het werd gisteravond uitvoerig besproken bij RTL Boulevard, want volgens Aran Bade was er iets opvallends te zien in het filmpje van Gordon. ,,We zagen hem met een microfoontje”, zei Aran. ,,Is er iets aan de hand? Zijn er opnames? Ja, er er zijn opnames voor een nieuw programma.”

Realityserie

Een woordvoerder van Talpa bevestigt in Shownieuws dat er proefopnames worden gemaakt voor een realityserie op SBS6. ,,Het klopt dat we kijken naar de mogelijkheden voor een nieuw programma met Gordon, zodra er meer over bekend is komen we hier vanuit SBS6 op terug.”

Opmerkelijk

Evert Santegoeds vindt het opmerkelijk nieuws. ,,Gordon noemde niet alleen John de Mol oliedom dat hij hem al die jaren zoveel geld betaald had, maar de vlag ging ook nog eens uit toen zijn contract afgelopen was. Hier ging geloof ik ook de vlag uit toen hij wegging”, reageert hij. ,,Die vlag moet dus weer naar binnen binnenkort. Dat zou groot en opmerkelijk nieuws zijn, want voor de tv-carrière van Gordon gaf ik een maand geleden niet al te veel.”

Tags

GORDON

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck