Krijgt Marco Borsato een tweede kans? ‘Mijn eerste echte grote liefde’

Marco Borsato
Door: Eva Steins
16-09-2020

Marco Borsato en zijn grote liefde Leontine zijn inmiddels ruim een half jaar over en uit. Leontine lijkt de breuk goed op te pakken, in tegenstelling tot Marco die nog steeds kampt met een burn-out. Maar Marco hoeft dit niet zonder vrouw aan zijn zijde te verwerken, want zijn ex-geliefde Denise duikt weer op in zijn leven: ,,We appen veel”.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Buren

De scheiding van Marco en Leontine is definitief rond: de papieren zijn getekend, hun liefdesnest is verkocht en Marco nam weer intrek bij zijn moeder. Een bekende plek voor hem: hier woonde hij ooit samen met zijn ex Denise Boekhoff. En handig genoeg: Denise woont er nog steeds om de hoek wat betekent dat de twee praktisch buren zijn.

Ook Marco’s flirterige reacties op Denise’s Instagram foto’s wijzen erop dat de twee een oude vlam aanwakkeren. Hij reageerde op haar foto: ,,Prachtig ben je nog steeds”…

LEES OOK:

Leontine Borsato geniet van vrijgezellenleven ‘Zo dankbaar’

‘Eerste echte grote liefde’

Voor het eerst doet Marco’s ex een boekje open over hun vermeende rendez-vous. Zij vertelt aan Story dat zij hem na al die jaren nog steeds steunt: ,,Ik heb écht met hem te doen!”. Zij laat weten blij te zijn dat haar ex contact opnam: ,,Ik ben blij dat Marco weer van zich heeft laten horen.”

Liefdevol blikt zij terug op hun relatie: ,,We hebben samen een heel belangrijke periode doorgemaakt. Dat je elkaars eerste liefde bent, maar ook zijn doorbraak. Er waren zoveel mooie momenten die we samen mochten meemaken. Dat blijft speciaal. Ook als je niet meer samen bent en je met een ander gelukkig wordt.”

‘Speciaal plekje’

Denise heeft nog steeds warme gevoelens voor haar ex: ,,Marco heeft een speciaal plekje in mijn hart. En dat zal altijd zo blijven.” Ook reageert Denise op de geruchten dat zij en Marco de liefdesdraad weer oppakken:

,,Het klopt dat we contact hebben. Maar niet fysiek. Ik ben vrijgezel en dat leventje bevalt me goed. Marco en ik hebben elkaar ook niet gezien. Ik weet dat hij nu in Alkmaar woont. Maar ik ben niet bij hem thuis geweest. Wel appen we veel, en af en toe een belletje. Marco wil vooral veel rust en dat gun ik hem. Ik hoop dat hij er snel bovenop komt.”

Meer DenD