Krijgt Rachel een boete? ‘Roxeanne heeft nog niets ontvangen’

Rachel loopt risico op pittige boete
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

De rechter bepaalde dat Rachel documenten zoals bankafschriften en waarderingen van aandelen moet overhandigen aan Roxeanne, maar Roxeanne heeft nog niets ontvangen. Rachel heeft nog één week om de stukken aan te leveren, anders moet ze een boete van 2500 euro per dag betalen.

Roxeanne had haar twijfels of de afwikkeling van de nalatenschap van haar vader André Hazes wel volgens de regels is gebeurd. Volgens de rechter zijn de vragen van Roxeanne terecht en moet Rachel haar dochter inzage geven in álle stukken die duidelijk moeten maken wat er met de erfenis is gebeurd. Dit gaat om bankafschriften, waardebepalingen van aandelen en notariële aktes.

‘We hebben nog niets ontvangen’

Roxeanne sluit een eventuele bodemprocedure, een diepgaandere rechtszaak dan het kort geding, niet uit. Inmiddels zijn we drie weken verder en Bernard Tomlow, Roxeanne’s woordvoerder, laat in gesprek met weekblad Story weten dat ze nog geen bodemprocedure zijn gestart, omdat ze wachten op de gevraagde documenten.

,,Ik heb Royce de Vries, de advocaat van Rachel, gevraagd wanneer wij deze kunnen verwachten omdat hij had aangegeven dat dit spoedig zou gebeuren”, zegt Tomlow. ,,Maar we hebben nog niets ontvangen.”

Boete

Rachel heeft nog één week om de stukken aan te leveren. Doet ze dat niet, dan kan dat haar 2500 euro per dag gaan kosten. Als uit die stukken blijkt dat de geldzaken destijds niet goed zijn afgehandeld, kan het zijn dat Rachel haar kinderen nog geld schuldig is.

Gaat het ooit nog goed komen tussen moeder en dochter? ,,Ik weet niet of het ooit nog goed gaat komen”, aldus Tomlow. ,,Soms moeten mensen ‘rockbottom’ gaan om het licht te zien.”

Tags

ANDRÉ HAZESRACHEL HAZESROXEANNE HAZES

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck