Krijgt Rachel net als André een documentaire?

Rachel laat zich filmen
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Rachel Hazes heeft een filmpje op Instagram gedeeld waarin te zien is dat ze een tatoeage laat zetten. Maar er valt ook iets op: wat doet de grote camera achter haar?

Rachel heeft een nieuwe tatoeage laten zetten. In een filmpje dat ze heeft gedeeld op Instagram is te zien dat de tatoeage gezet wordt. Achter Rachel staat een cameraman die haar en haar nieuwe tatoeage filmt. Het zorgt voor een hoop vragen: is Rachel net als haar zoon in het geheim met een documentaire bezig?

Documentaire van Rachel?

De documentaire over André Hazes was een grote hit. Er werd wekenlang over de documentaire gesproken en André zou er een hoop geld mee hebben verdiend. En nu Rachel verwikkeld is in een juridische strijd met Roxeanne over de erfenis van André Hazes sr., is het niet ondenkbaar dat ook zij interesse heeft in een eigen documentaire.

Of er daadwerkelijk een documentaire over Rachel komt zullen we moeten afwachten, maar er speelt genoeg om net als bij André meerdere afleveringen te vullen. Naast de rechtszaak met Roxeanne heeft Rachel ook nog een zaak lopen tegen Marieke van Beek.

Tags

ANDRÉ HAZESRACHEL HAZES

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie