Kris Jenner: Kendall is makkelijkste kind, Kourtney moeilijkste

Door: DitjesDatjes
18-06-2021

Kris Jenner heeft tijdens een special rond het einde van realityserie Keeping up with the Kardashians onthuld met welke dochter ze het samenwerken het makkelijkst vindt. Dat was model Kendall Jenner, haar één na jongste.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Kris is de manager van al haar zes kinderen, wat haar de bijnaam ‘momager’ heeft opgeleverd. Naast de zaakjes van Kendall (25) regelt ze ook die van Kourtney (42), Kim (40), Khloé (36), Rob (24) en Kylie (23). Ze bekende in de uitzending ook dat haar oudste het lastigst is om mee te werken. Dat snapte Kourtney zelf overigens prima. “Ik wil alleen dingen doen die ik echt heel interessant vind. Dus mijn antwoord als ze iets vraagt is meestal nee. En als het wel ja is, dan wil ik alle details weten van wat er van me gevraagd wordt.”

In de special vertelde Kylie over de periode waarin ze haar zwangerschap verborgen hield voor de buitenwereld. Dat deed ze in eerste instantie door haar eigen buurt niet te verlaten, maar later kon ze niet eens meer haar huis uit omdat er continu helikopters boven de villa hingen met paparazzi die hoopten een plaatje van haar met zwangerschapsbuik te scoren. “Dan werden er meubels bezorgd maar dachten ze dat het om een wiegje ging. Zodra er iets bezorgd werd, werd alles vastgelegd.”

De jongste telg uit de familie legde ook uit waarom ze niet wilde dat iedereen wist dat ze een kind verwachtte. “Ik was zo jong toen ik zwanger raakte”, aldus Kylie, die op haar twintigste beviel van dochter Stormi. “Ik wist niet hoe ik dan ook nog met iedereens mening moest dealen. Dus ik besloot dat maar helemaal niet te doen.”

 

BuzzE

 

 

Meer DenD