Kritiek doet Rob Kemps niks

Rob geeft een dikke middelvinger aan de critici
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Van Rob Kemps mag iedereen het weten dat hij dolgelukkig is met zijn achtergronddanseres Stephanie Klaver, maar daarmee heeft hij wel enorme imagoschade opgelopen. Daar lijkt Rob echter niet mee te zitten. Sterker nog: de kritiek doet hem niks.

Rob deelt zijn nieuw liefdesgeluk maar al te graag met zijn volgers op Instagram. Van etentjes tot aan vakanties: alles wordt gedeeld. ,,Ik kan niet precies beschrijven hoe het voelt maar met jou is alles anders, beter, fijner en mooier”, schreef Rob onlangs bij een serie foto’s met Stephanie.

Rob reageert op kritiek

Veel mensen vinden het onbegrijpelijk en zelfs respectloos dat Rob zijn vrouw en kinderen heeft verlaten voor een ander en dan ook nog eens van de daken schreeuwt hoe gelukkig hij is. Maar wat vindt Rob van alle kritiek die hij krijgt? ,,Het schijnt er allemaal bij te horen”, zegt hij voor de camera van Shownieuws. ,,Wij zijn inmiddels volgens mij alweer een maand of negentien verder en ja, ik heb geleerd dat wát je ook zegt, dat het toch nooit goed is. Dus ik kan nu alleen maar zeggen dat ik het prima vind wat iedereen vindt of zegt.”

‘Miriam zit er helemaal doorheen’

Met zijn ex-partner Miriam heeft Rob een zoontje en een dochter. Maar volgens een insider komt Rob zijn afspraken naar Miriam niet na. ,,Zijn ex zit er helemaal doorheen… Echt sneu”, vertelde een bron onlangs in gesprek met Yvonne Coldeweijer. Ook zou Rob zijn twee kinderen maar heel weinig zien. ,,Volgens mij één keer in de week een middag.”

DenD wil uw mening weten

Wat vind jij, moet Rob Kemps zich een beetje inhouden?

Tags

ROB KEMPS

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck