Kritiek kledinglijn Maxime blijft binnenstromen!

Maxime Meiland
Door: DitjesenDatjes
29-06-2020

Maxime Meiland krijgt op haar posts op Instagram honderden reacties en duizenden likes. Ook dit weekend werd er massaal gereageerd op haar foto’s, maar minder positief dan normaal. Het lijkt er op dat Maxime haar reputatie flink heeft verpest met haar nieuwe kledinglijn.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Een aantal kledingstukken dat Maxime Meiland heeft ‘ontworpen’ voor haar nieuwe lijn ‘Monciel’, wat in het Frans ‘mijn hemel’ betekent, is ook te vinden op AliExpress. Hier en daar heeft Maxime iets aan de stukken aangepast, zoals het toevoegen van het merklogo.

Zelf ontworpen?


Toen de nieuwe kledinglijn afgelopen vrijdag online kwam, duurde het slechts een paar uur voordat iemand had ontdekt dat de stukken veel goedkoper op AliExpress te krijgen zijn. Het scheelt soms tientallen euro’s. Bovendien is de kleding op AliExpress nagenoeg identiek aan Maxime’s ‘nieuwe lijn’. Maxime gaf vervolgens, aan onder meer RTL Boulevard, toe dat er aan bepaalde kledingstukken maar kleine aanpassingen zijn gedaan. Maar ze beweerde ook een aantal items wél echt helemaal zelf te hebben ontworpen. Haar volgers zijn echter nog steeds heel erg teleurgesteld.

‘Jammer dit’

Gisteren postte Maxime een foto van een van haar items op Instagram. De reacties waren beslist niet allemaal positief: ,,Heb je de link ervan naar AliExpress?”, reageert iemand. ,,Een eigen kledinglijn starten houdt niet in dat je van AliExpress dingen koopt en doorverkoopt onder een duurdere naam. Dit kan zij ook alleen maar doen omdat ze een BN’er is”, schrijft weer een ander. ,,Echt jammer dit! Leuke meid en familie, maar dit is een tegenvaller. Ik hoop dat ze toch nog zelf kleding gaat ontwerpen en het niet alleen gaat aanpassen in de lengte.”

Lukt het Maxime om haar reputatie te herstellen?

View this post on Instagram

MONCIEL

A post shared by Maxime Meiland (@maximemeiland) on


Meer DenD