Kritiek op Belgische Hunted: ‘Aanhouding in scène gezet’

Belgische Hunted blijkt doorgestoken kaart
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Klopjacht, de Belgische versie van het Nederlandse programma Hunted, krijgt een hoop kritiek van kijkers. Zo gaan er op TikTok beelden rond van een aanhouding in het programma die in scène is gezet.

Klopjacht is een Belgisch televisieprogramma dat gebaseerd is op het Nederlandse programma Hunted. In Klopjacht is het de bedoeling dat deelnemers op de vlucht slaan en uit handen blijven van een door het programma samengesteld opsporingsteam.

‘Allemaal opgezet’

Hoewel het programma nog altijd goed bekeken wordt, uiten veel Belgen hun kritiek op social media. Ook wordt er op TikTok een filmpje verspreid waarin te zien is dat het programma in scène is gezet. Op de beelden is te zien dat een deelnemer tijdens een vluchtactie eerst een harnas draagt en daarna ineens niet meer, wat het vermoeden wekt dat er verschillende beelden achter elkaar zijn geplakt. Ook is de scène vanuit meerdere hoeken gefilmd.

,,Hoe kunnen ze niet opvallen met een hele cameraploeg achter hun?”, vraagt iemand zich af. ,,Allemaal opgezet”, schrijft een andere kijker onder de TikTok-beelden.

Kijkers spotten meer fouten

Het regent kritiek onder het filmpje. Een andere kijker zag ook al een fout in de vorige aflevering. ,,Vorige episode kon je het ook al zien. Toen hij ontsnapte bij hem thuis, liep hij weg en lieten ze een andere camera hoek zien.” Een andere kijker is het daarmee eens. ,,Waren nog meer fouten zoals die gsm traceren door enkel een beeld ervan. Klopt ook echt niet.”

Tags

HuntedklopjachtKritiek

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie