Kritiek op Donny Roelvink: ‘Dit is niet gezond’

Kritiek op Donny Roelvink
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

De uitspraak van Donny Roelvink dat hij voor zijn dertigste miljonair wil worden, heeft voor behoorlijk wat ergernis bij zijn volgers op Instagram gezorgd. Zij stellen dat geld lang niet zo gelukkig maakt als Donny denkt. ,,Deze denkwijze is niet gezond”, luidt het.

Waar de rest van Nederland zit te balen van een zomer vol regen, zegt Donny Roelvink juist blij te zijn met dit weer. Hij wil namelijk absoluut niet in de verleiding komen om een terrasje te pakken met vrienden. Want stél je voor dat je het over onzinnige dingen moet gaan hebben.

‘Geen tijd meer’

,,Ik ben er gewoon achtergekomen wat ik echt graag wil. En ik heb geen tijd meer, geen zin meer om mijn tijd te verspillen aan dingen die me gewoon niet beter maken”, vertelt Donny in een filmpje op Instagram. ,,Dus die uren dat ik dan een keertje op een feestje ben, of een gesprek met iemand aan het voeren ben dat ik denk: waar hebben we het nou eigenlijk over? Dat zijn die uren waar ik in mijn avond over na zit te denken, van: dat had ik veel beter kunnen uitbesteden. Mij ga je niet meer op een feest zien.”

Donny wil rijk worden

Donny legt uit dat hij al niet vaak de deur uitging, maar hij is van plan om dat nóg minder te gaan doen. ,,Het is niet dat ik heel vaak uitging of vaak de deur uit was, maar het zijn juist die uren die het verschil gaan maken. Ik wil gewoon succesvol worden. Ik wil voor mijn dertigste miljonair worden”, vervolgt hij. Het regenachtige weer helpt hem daar goed bij. ,,Dit is gewoon een teken van het universum dat ik achter mijn sh*t moet aangaan.”

‘Klinkt niet gezond’

Hoewel sommige volgers zeggen motivatie te krijgen van de uitspraken van Donny, krijgt hij ook veel kritiek. ,,Eerlijk? Het klinkt niet echt gezond, eerder onzeker”, reageert een volger. ,,Een grote berg geld gaat je echt niet gelukkig maken, dat weet ik uit ervaring. Wat je wel gelukkig kan maken is te leren genieten van kleine dingen die je vaak pas gaat zien als je heel veel tijd hebt, en dat heb je als je niet voortdurend ‘succes’ en het hebben van geld najaagt.”

Een andere volger denkt juist dat het goed is om regelmatig met vrienden leuke dingen te doen. ,,Een feestje op z’n tijd is niks mis mee. Lekker ontspannen met vrienden, daar krijg je ook energie van”, schrijft de volger.

Tags

DONNY ROELVINK

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck