Kritiek op ‘hysterische’ Carlo Boszhard in The Masked Singer

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Carlo Boszhard krijgt felle kritiek op zijn hysterische gedrag in The Masked Singer. Marcel van Roosmalen haalt keihard uit naar het jurylid. ,,Dit is dan ons amusement. Armzalig.”

‘Armzalig’

In The Masked Singer treden BN’ers op in een pak waardoor ze onherkenbaar zijn. De juryleden moeten dan raden om welke BN’er het gaat. Het programma is een grote hit, waar wekelijks miljoenen mensen naar kijken.

Marcel van Roosmalen begrijpt daar helemaal niets van, vertelt hij in het programma Media Inside. ,,Er gebeurt zoveel in de wereld en dit is dan ons amusement. Armzalig dat kinderen hier met hun ouders naar moeten kijken”, klaagt hij.

‘Doe eens normaal man!’

Daarnaast stoort Van Roosmalen zich mateloos aan het hysterische gedrag van Carlo Boszhard. ,,Ik dacht de hele tijd: wie zit er in die Carlo Boszhard? Doe eens normaal man! Dat enthousiasme, dat meezingen…”, vervolgt hij. Ook vindt Marcel dat Carlo constant rare geluiden maakt.

De rest van de juryleden krijgen het ook flink te verduren. ,,En dan Loretta Schrijver, die zit verkrampt ernaast. Dan heb je Buddy Vedder, die doet dan weer Carlo Boszhard na. En Gerard Joling kent geen enkele bekende Nederlander, behalve zichzelf.”

Tags

Carlo BoszhardKritiekMarcel van RoosmalenThe Masked Singeruithaal

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie