Kritiek op Jan Smit: ‘Onsympathiek’

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Grote kritiek op Jan Smit. Angela de Jong heeft in haar AD-column keihard uitgehaald naar de zanger. ,,Hij wordt per minuut onsympathieker.”

Het hart van Jan Smit ligt tegenwoordig meer bij FC Volendam dan bij zijn zangcarrière. In de nieuwe tv-serie Volendam, een dorp in de eredivisie wordt Jan gevolgd in zijn functie als directeur van FC Volendam. Dat NPO plek inruimt voor een docusoap over de nieuwe hobby van de zanger vindt Angela de Jong al gek, maar volgens haar wordt de Volendammer ook nog eens per minuut onsympathieker.

‘Onsympathiek’

,,Het meest fascinerende aan de serie is dat zij totaal niet goed is voor het imago van onze lieve Jantje Smit”, schrijft Angela in haar AD-column. ,,Macht doet nu eenmaal rare dingen met mensen. Ik ga hem en zijn luchtfietserij per minuut onsympathieker vinden.”

Kritiek van fans

Onlangs kon Jan Smit ook al op kritiek rekenen van fans. Hij trad op in het Vlaamse Hasselt en na het optreden maakte hij tijd vrij om zijn fans aandacht te geven, maar dat viel niet bij iedereen goed. Fans uitten hun onvrede onder het Facebookbericht. ,,Jammer dat je veel tijd nam om de briefjes van de fans te lezen en voor foto’s”, reageerde een fan. ,,Ze kunnen dit beter na het optreden doen. Wij komen voor je liedjes en de ambiance.”

Jan snapt kritiek niet

Volgens de fan had Jan zeker twee of drie liedjes meer kunnen zingen. ,,Dat vond ik ook het enige minpunt van de mooie avond”, reageerde een andere fan. Jan begreep niets van het commentaar van de fans. ,,Wanneer doe je het nou wél goed?”, vroeg hij zich op Instagram af.

Tags

JAN SMIT

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck