Kritiek op John de Bever en Kees Stevens: ‘Dit is heel dom’

John en Kees krijgen bakken kritiek
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Voor het eerst is er snoeiharde kritiek op John de Bever en zijn man Kees Stevens. Waarom? Fans begrijpen niet waarom de twee blijven omgaan met Rachel Hazes. ,,Zo raken jullie fans kwijt”, luidt de kritiek.

John de Bever en Kees Stevens waren enorm trots toen Rachel Hazes hen een gelimiteerde gouden André Hazes-biljet uitreikte. De mannen deelden de foto vol trots op Instagram, maar werden overspoeld met negatieve reacties.

‘Zo raak je fans kwijt’

,,Hier raak je fans mee kwijt, als je met dat rare wijf om blijft gaan, want niemand moet haar”, luidt een van de reacties onder de foto. En een ander schrijft: ,,Wat jammer dit. Fan van jullie, maar deze narcist hoef ik niet in beeld te zien.”

‘Dom’

Een andere volger vindt het een domme zet van John en Kees. ,,Gelukkig heeft die vrouw weer iets gevonden dat ze weer aandacht krijgt. Ik volg jullie altijd en vind alles leuk, alleen dit lijkt me even geen goede move.”

Geschrokken

Kees is behoorlijk geschrokken van alle reacties. ,,Wij lezen alle reacties zelf”, zegt hij tegen weekblad Weekend. ,,Het baart me wel een beetje zorgen dat iedereen alles zomaar opschrijft. Ik heb zelf ook een mening over dingen, maar die houd ik voor me. Vroeger was het toch niet zo dat je dit soort dingen gewoon maar zei.”

Kees benadrukt dat mensen er iets van mogen vinden. ,,Maar het hoeft niet uit te monden in haatreacties. Die zijn dan ook verwijderd.”

Tags

JOHN DE BEVER

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck