Kritiek op kerstversiering Witte Huis

Door: DitjesenDatjes
27-11-2018

Melania Trump heeft al haar creativiteit gelegd in het versieren van het Witte Huis. Zoals gebruikelijk staan er tientallen kerstbomen en branden er honderden lichtjes. Maar die kerstbomen zijn nu onderwerp van gesprek op Twitter, want er iets is vreemds met ze.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Rode kerstbomen

Vorig jaar was het Witte Huis een winterwonderland; alle kerstballen waren wit, en ook lag er veel nepsneeuw. Dit jaar vond Melania het tijd voor wat anders: groene kerstbomen met rode ballen, en compleet rode kerstbomen! Vooral de rode kerstbomen vallen niet in de smaak bij Amerikanen, want zij vinden ze toch wat luguber.

Op Twitter schrijven velen op wat ze als eerst dachten toen ze de bloedrode bomen zagen: ,,Het ziet eruit als een scene uit ‘The Shining’, of een horrorverhaal.” Veel mensen gebruiken de hashtag #MelaniaMurderTrees, en schrijven daarbij dat ze de bomen eng vinden, en ze helemaal niet kerst-achtig vinden.

Serie

Ook wordt vaak gerefereerd aan de serie ‘The Handsmaid’s tale’, waar vrouwen die worden gedwongen kinderen te baren een rood gewaad dragen.

 

Meer DenD