Kroonprins Hoessein roept op tot samenwerking

Door: DitjesDatjes
19-05-2020

Kroonprins Hoessein van Jordanië heeft dinsdag vrijwilligers gesproken van verschillende instellingen. Hij riep de vertegenwoordigers van de organisaties op om meer samen te gaan werken met het ministerie van Jeugdzaken, om op deze manier zoveel mogelijk jongeren met problemen te kunnen helpen.

Het was niet de eerste maal deze maand dat vrijwilligers de aandacht kregen van het Jordaanse hof. Koning Abdullah sprak eerder al via een videoverbinding met vrijwilligers die tijdens de coronacrisis “uitzonderlijk liefdadigheids- en humanitair werk” hebben verricht in Jordanië.

Abdullah riep toen ook op tot nauwgezette coördinatie tussen de verschillende openbare instellingen om te voorkomen dat de vorderingen in de strijd tegen het coronavirus door versoepeling van de beperkende maatregelen teniet worden gedaan. De Jordaanse koning wisselt deze weken digitale bezoeken af met echte werkbezoeken om zich op de hoogte te stellen van de situatie in zijn land.

 

BUZZR

 

 

Meer DenD

Privacy instellingen

DenD.nl neemt je privacy serieus en daarom kun je zelf instellen welke gegevens je tijdens het bezoek aan onze website achterlaat.

Privacy policy | Sluiten
Instellingen