Kroonprins Leka vraagt aandacht voor gezondheidssysteem

Door: DitjesDatjes
29-03-2020

De Albanese kroonprins Leka II heeft zondag zijn dankbetuiging voor de ontvangen verjaardagswensen gebruikt om nog eens een oproep te doen om te helpen de verspreiding van het dodelijke coronavirus te stoppen. “Tijdens deze dagen en weken van grote onzekerheid moeten we allemaal meedoen en ons steentje bijdragen om dit dodelijke virus te stoppen”, aldus Leka in een boodschap op sociale media.

Tekst gaat verder onder advertentie

Hij was blij met de “geweldige verjaardagswensen” die hij afgelopen week voor zijn 38e verjaardag op 26 maart ontving, maar hij vond het belangrijker op dit moment de aandacht te vestigen op “gezondheidswerkers, artsen en verpleegkundigen die tegen het coronavirus vechten en levens redden!”

Wanneer de crisis voorbij is, moet het Albanese gezondheidssysteem tegen het licht worden gehouden, meende Leka ook. “Dit virus heeft de zwakke punten van ons gezondheidszorgsysteem aangetoond. Na de oorlog is er tijd om na te denken. We moeten hard werken om veranderingen door te voeren en niet te blijven hangen bij fouten uit het verleden. Er moet meer worden gedaan om de lonen, faciliteiten en voorwaarden in onze ziekenhuizen te verbeteren.”

 

BUZZR

 

 

Meer DenD