Kuyt verkoopt scheidingsvilla in recordtijd

Dirk Kuyt|
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

Pas drie weken stond de villa van voetballer Dirk Kuyt te koop, en nu al heeft het een nieuwe eigenaar. De enorme woning stond, volgens Bekendeburen, te koop voor 6.9 miljoen euro. Voor hoeveel het is verkort is (nog) niet bekend.

Winst

Op het huis rustte nog een hypotheek van 2 miljoen euro, dus de voetballer kan ruim 4 miljoen euro in zijn zak steken. Niet duidelijk is of zijn ex-vrouw Gertrude meedeelt in deze winst, want ze waren getrouwd onder huwelijkse voorwaarden.

Nieuwe relatie

De afgelopen periode woonde Kuyt al met zijn nieuwe vriendin in een appartement in Oegstgeest. Die nieuwe vriendin zou Kate Ruinemans zijn, die Dirk al ontmoette in 2019. Volgens een insider die het hele verhaal aan weekblad Privé heeft verteld, begon de relatie tussen Dirk en Kate al toen Dirk nog getrouwd was met Gertrude. ,,Alleen een heel klein groepje intimi is op de hoogte van haar relatie met Dirk Kuyt. Die duurt al zeker een jaar”, zei de bron.

Uiterlijk

Het huwelijk dat na 22 jaar op de klippen liep is niet de enige grote verandering voor Dirk Kuyt. Ook zijn uiterlijk is niet meer zoals vroeger. Toen hij in januari van dit jaar werd geïnterviewd op Ziggo Sport wisten veel kijkers niet wat ze zagen. Zijn haar zat strak naar achter gekamd maar ook zijn gezicht was onherkenbaar. Volgens kenners heeft de voetballer een facelift gehad, maar zelf zwijgt hij hierover.

Tags

DIRK KUYTGESCHEIDENUITERLIJKWINST

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck