Kwetsbare Dré Hazes: ‘Ik heb mazzel gehad’

Andre Hazes
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Eva Steins

Dré, die vanaf deze week te zien is in het nieuwe programma ‘Getekend voor het leven’, laat een kwetsbare kant zien die niet veel mensen van hem kennen: ,,Ik heb de mazzel gehad dat ik een ander pad heb bewandeld, maar het had met mij net zo goed heel anders kunnen aflopen”.

Twee opvoedingen

In het programma begeleidt André mensen die lijden onder hun zichtbare tatoeages en nu de kans krijgen deze te laten weglaseren. André kon zich goed verplaatsen in de mensen in het programma. ,,Ik ben iemand die twee opvoedingen heeft gehad: thuis en op de straat. Daardoor schrik ik niet zo snel en kon ik mezelf wel identificeren met hun verhalen.”

De andere kant van Dré

In het programma komen mensen voor die niet meer in aanmerking komen voor een baan, de straat niet meer op durven en in een sociaal isolement zijn geraakt. Dit maakt duidelijk veel los bij Dré, in een gesprek met het ANP zegt hij: ,,Het is heftig om te zien dat het zover heeft kunnen komen, maar het mooie is dat je ze wel weer ziet opbloeien als de tattoos langzaam weggaan. Het echte werk komt natuurlijk pas daarna, maar het is een mooi begin.” Dré is blij dat hij de kans krijgt een andere kant van zichzelf te laten zien. ,,Ik ben iemand die makkelijk dingen weglacht. In deze fase van mijn leven en nu ik ouder word, komt die serieuze kant toch meer naar boven. Ik vond het ook wel fijn om eens een keer niet te lachen-gieren-brullen zoals mensen van mij gewend zijn en mijn serieuze kant te laten zien. En ik help graag mensen.”

Tags

ANDRÉ HAZESHAZES JUNIORTATOEAGESTATTOO

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck