Kwetsbare Gordon bang voor virus: ‘Niet klaar om dood te gaan’

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

Het ging eindelijk weer goed met Gordon. Hij gebruikt geen drugs meer, is van de drank af en zou zijn woede-aanvallen beter in de hand hebben. Helaas behoort hij toch tot de risicogroep van het coronavirus.

‘Niet klaar om dood te gaan’

Het immuunsysteem van de presentator is door medicijngebruik momenteel erg laag. Zijn lichaam zal niet in staat zijn het virus af te weren en dus kan hij erg ziek worden als hij besmet raakt. ,,Ik ben nog helemaal niet klaar om dood te gaan. (…) Als ik het krijg, dan ben ik echt de lul”, zegt Gordon daarover. Daarom heeft hij besloten in zelfisolatie te gaan en dus is hij dag en nacht binnen.

Zijn gezondheid is niet de enige zorg die Gordon op dit moment heeft. Financieel zijn er namelijk ook wat zorgen, want hoewel hij de afgelopen jaar een buffer heeft opgebouwd, mist hij de inkomsten van zijn koffieketen Blushing heel erg. ,,Je hebt iets opgebouwd en ik ben er al zes jaar mee bezig met mijn hart en mijn ziel. (…) Het is allemaal weg. Het is gewoon weg”, zegt hij in een filmpje op het Youtubekanaal van HorecaNederland.TV. ,, Om heel eerlijk te zijn moet het over een paar maanden gewoon wel weer binnenstromen.”

Tags

ANGSTGORDONVIRUS

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck